Miami Through My Phone #1

Min lilla familj! Älskade verkligen vårt rum här borta. Mycket ljus och massor av speglar, haha!
My little family. I really loved our room over there! A lot of light and mirrors, lol.

Vi bodde supernära Malibu Farm så vi bestämde oss för en promenad dit för lunch. Jag tog avocado-pizzan och den var HELT jävla sjuk. Rekommenderar verkligen om ni ska till Miami! Perfekt att dela på (det var rätt maffig så man blev “less” efter halva). Vi delade på två rätter så då blev det perfekt!

We lived superclose to Malibu Farm so we decided to go there for a lunch. I took the avocado-pizza and it was INSANE, really recommend that one if you’re going to Miami. Perfect to split two courses, because It’s a bit too much to eat only that one. We did split on two courses so it was perfect!

Så perfekt med egen balkong, så kunde vi sitta här när Ellie sov. Hon sover tusen gånger bättre i säng än i resevagnen! Så då passade vi på att äta frukost/lunch och sola medan hon sov där inne.

Balcony in the sun is the best with kids. She sleeps so much better in a bed than in her travel stroller! So we had some breakfast/lunch out there while she was sleeping, perfect. 

Tyckte Ellie (trots hög feber) var så himla fin i denna jumpsuit från IDigDenim.

I thought Ellie (although she had high fever) was so cute in this jumpsuit from IDigDenim.

 

Vi gick ner tidigt för att fota utan folk men stranden var poppis redan kl 08, haha. Vi hade ju balkong ut mot vattnet så vissa satt där från 07 innan solen knappt gått upp. Hur som, superbra strand! Fanns lekområde för barnen också.

We went down to the beach early to shoot but the beach was popular from the sun went up! How ever, the beach was amazing.

Fick tips om restaurangen Prime 112, men att den mittemot som heter Prime Italian (samma kedja) var lite mer barnvänlig och hade i princip samma meny. Så vi gick dit, gillade inte atmosfären (?) där riktigt men maten och personalen var MAGISK. Vi tog Rib Eye för två och massa goda tillbehör. Tog såklart ingen bild men detta är efterrätten som är friterad oreo, MUMS.

We went to Prime italian and had an amazing dinner. I think I like Prime 112 (same restaurant chain) a bit more when it comes to “feeling” but this one was more child friendly so we went here  instead. This is fried oreos, so good. 

Familje selfie, haha! Ellie älskar som ni kanske märkt att sitta på Eriks axlar och DRA i öronen, hahaha.

Family selfie! Ellie loves if you haven’t notice to sit on Eriks shoulders and drag him in the ears, lol.

22 Responses to “Miami Through My Phone #1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *