New In: That LV Necklace

Find it here 

 

Hej fina! Pjuh, Erik är hemma och vi hade sista filmdagen igår för kampanjen. Vilken vecka! Tyvärr varit alldeles för tight med tid för att hänga vid datorn men nuså. Fick hem detta halsband innan jul och jag ÄLSKAR det. Speciellt fint till ett ribbat vitt linne tänker jag! Känner att det kommer göra mycket till några basic-outfits. Det kom på en tunnare kedja så varit på jakt efter en lite mer rejäl så hittade detta på Glitter och det passade perfekt, så svårt att hitta ett som matchade tonen på låset!

Hi guys! Erik is home and we had the last recording day for the campaign yesterday. What a week! Unfortunately a bit too tight to spend time by te computer but now. Got this necklace before christmas and i LOVE it. Goes so well with something white and ribbed! It will be such a nice detail to my basic outfits. It came on a thinner chain but I wanted something thicker so I found this one at Glitter and it matched perfect, so hard to find something in the same color as the lock.

2 Responses to “New In: That LV Necklace”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *