Basics.

– This post contain adlinks – 

1. Cropped hoodie – Here 2. Sunglasses – Here 3. T-shirt – Here 4. Jeans – Here 5. Bike Shorts – Here 6. Hoodie – Here

 

My god vilka dagar! Kröp ner i sängen med datorn nu som terapi, haha. Jag håller på med en kampanj hela veckan som har inneburit alldeles för lite sömn, långa jobbdagar och vår lägenhet har varit fylld med folk. Erik åkte dessutom iväg på jobb så har varit ensam med Ellie, pjuh. Allt jobb kommer dock vara värt det, samarbetet är så himla kul. Ni kommer få se om ett tag, längtar! Det var i alla fall SVIN-kallt ute idag och jag hittade ingen varm tröja så fick lite panik imorse. Måste glömt min favorit-hoodie på någon av mina resor så passade på att beställa en ny (nr.6). Vill inte att en hoodie ska vara helt tunn och skrynklig typ, haha. Gillar när den är i lite mer rejält material men ändå mjukt. Den ovan fyller alla kriterier! Hittade även lite andra varma saker. Puss!

My god, these days.. Just went to bed with my laptop as therapy, lol. I’m working with a campaign the whole week which has meant far too little sleep, long work days and our apartment has been filled with people. Erik also went to work in italy so I’ve been alone with Ellie, pjuh. All the work will however be worth it, the collaboration is so much fun. I’m gonna show you in a while, can’t wait! It was SO cold today and I couldn’t find any hoodie or any warmer sweater so got a little panic this morning. Must have forgot my favorite hoodie on some of my trips so I did order a new one (nr 6) together with some other warm pieces. I need a hoodie to be in a thicker but still soft fabric, the one above just have it all. Xx 

4 Responses to “Basics.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *