Episode 54 – “Instagram-Poliserna” #tvasystrarenpodd

Listen here

Söndag och nytt avsnitt! I detta avsnitt pratar vi om att vara en HSP-person, hur man ska bemöta negativa människor och vad vi gillar och inte gillar på Instagram just nu. In och lyssna <3

For my Swedish talking followers

3 Responses to “Episode 54 – “Instagram-Poliserna” #tvasystrarenpodd”

 • Sofia says:

  Hej!

  Hör inte till detta inlägg, men måste fråga om resa till NYC + bebis. Jag är i valet och kvalet att köpa en resa till New york till min kille i födelsedagspresent, men undrar hur du tyckte det var att resa dit med Ellie? Funkade det bra med litet barn trots storstad? Eller skulle du i efterhand sett att det skulle varit smidigare med barnvakt hemma? (lite aj i mammahjärtat..) Vår kommer vara lite äldre än Ellie är nu vid resan isåfall, kanske runt 1.

  Supertacksam för input och erfarenheter!!

  Tack för fin blogg och pod <3

  • victoriatornegren says:

   svar: Om jag ska vara ärlig tyckte jag att det kändes otryggt att ha barn i barnvagn där 🙂 Men det är så otroligt mycket folk överallt (där vi var), extremt högljutt, obehagliga människor och skämdes typ när man körde igenom allt marijuana-os.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *