New In: Balenciaga Navy Cabas

Balenciaga Navy Cabas 

 

Nu när Ellie börjat äta mat och sover mindre så behöver väskan fyllas med lite mer grejer när vi reser iväg. Har ingen större väska att ha som handbagage för Ellies alla grejer som ska med på planet och inte heller någon bra strandväska. Så tänkte att det var perfekt att kombinera dessa lite! Jag har haft denna väska i min inspirationsmapp i jag vet inte hur många år och om ni kommer ihåg kollektionen jag designade på Nelly så var denna en tydlig inspiration. Hittade den i helt nytt skick på Vestiaire Collective och klickade hem den direkt! Tyvärr hann den såklart inte komma innan resan, haha. Men den får följa med nästa gång! Det fick bli en tidig födelsedagspresent.

– 

Now when Ellie starting to eat food and sleeps less the bag needs to be filled with a lot of more stuff when we travel. I don’t have any bigger bag for Ellies stuff to have on the plane and no good beach bag either. So I thought it was perfect to combine! I had this bag in my inspiration map for ages and if you remember the collection I did design for Nelly this was a clear inspo. I found it in the “brand new” category on Vestiaire Collective and bought it right away. Of course it didn’t got to me in time for the trip though.. But next time! So, it’s an early birthday gift.

2 Responses to “New In: Balenciaga Navy Cabas”

  • Anna says:

    Älskar väskan och förstår tanken 🙂 men om jag får komma med ett väldigt användbart tips när det kommer till resor med lite större barn, så är det att ha händerna fria. Dvs ryggsäck eller en rullväska som man snabbt kan ställa ifrån sig när något plötsligt händer (typ hela tiden) är guld värt. Men jag kanske är för tråkigt praktisk haha, allt går ju om man orkar och vill 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *