Maldives Sunsets

Some sunset photos from our villa

 

Och vi är tillbaka på Maldiverna! Valde att koppla bort helt och bara njuta av denna fantastiska plats. Vi besökte ju One&Only förra året och konstaterade att det var en perfekt plats att besöka med barn. Dom har a-l-l-t! Kommer skriva mer utförligt om det sen. Ville bara kika in och berätta att vi lever och har det helt underbart. Hörs mer senare <3

And we’re back on the Maldives! Choosed to be a bit disconnected and just enjoy this amazing place. We did visit One&Only last year and said that it would be the perfect place to visit with kids. They have e-v-e-r-y-t-h-i-n-g! Will write more about it later. Just wanted to check in and tell you we’re alive and enjoying life <3

1 Response to “Maldives Sunsets”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *