Paris Day 2.

Some more snaps from Paris

Här kommer lite fler bilder från Paris! Kände mig så “parisig” när jag gled runt med första outfiten och dessa stövlar är SÅ bekväma. Nya från Zara! Hoppas ni haft en underbar helg. Jag är helt över.. Förstår inte riktigt hur. Måste vara något virus i kroppen fortfarande! Vi alla gick och la oss klockan 22 igår och Ellie väckte mig halv tio men jag var tröttare än någonsin fortfarande. Erik stackarn är jetlagged från Kina så han kunde inte somna om efter Ellies matning halv fem.. Vi har i alla fall haft en superbra helg. Ska visa bilder från veckan som varit sedan! Vi sitter och räknar ner klockan här hemma för att få gå och lägga oss, haha. Vem är man! Kram

Here comes some more pictures from Paris! I felt so parisian walking around with the first outfit and those boots are so comfy. New ones from Zara! Hope you had an amazing weekend. I’m soooo tired but I don’t really get how. Must be some kind of virus in my body. We went to bed at 10 and Ellie woke me up at 9.30 but I was so tired. Erik is jetlagged from China so he couldn’t fall back asleep after Ellies night food at half past four. However, we had a great weekend! Will show you some pictures from it later. Now we’re just counting down the clock so we can go to bed, lol.

4 Responses to “Paris Day 2.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *