BABYSHOP BLACK WKND

I Samarbete med Babyshop

Dress – Here, Shoes – Here, Leggings – Here

 

Åh, gjorde en julbeställning till Ellie från Babyshop. Allt från Lucialinne (och el-ljus!) till kläder för nyårsafton och julafton. Visade på story! Testade imorse och allt var så himla sött, lite stort idag men tror det kommer vara perfekt till jul/nyår. Fnissade till, jag är så ovan att se Ellie i klänning. Tänkte i alla fall att hon skulle få bära detta på nyår och jag har stora förhoppningar att det ska gå att i alla fall sätta ett hårspänne i hennes hår med någon liten rosett. Toffs känns fortfarande rätt långt borta, haha.  Kanske rockar till klänningen med Dr.Martens men tyckte dessa skor va så himla söta!

Hur som helst, ni har väl inte missat Babyshops black weekend? Upp till 50% på GALET mycket saker. Allt från barnvagnar och åkpåsar till bröstpump och adidas-skor. Så kläder, inredning, bebisprodukter och mamma-grejer. Kom till sidan HÄR!

2 Responses to “BABYSHOP BLACK WKND”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *