+/- W. 47

Jag och Ellie har haft så mysiga dagar tillsammans, allt har verkligen gått så bra. Jag skulle också säga att jag varit mer effektiv än någonsin! Man har som inget annat val än att köra igång den tiden Ellie sover. Så då tar jag tag i saker direkt! Och eftersom att Erik inte är hemma vet jag att jag måste göra det som ska göras. Mår så bra av att få saker gjort, vilken grej!

Vi har sedan ca 2 veckor tillbaka tagit bort två av Ellies sovstunder under dagen. Så nu sover hon bara två gånger istället för tidigare fyra. Det blev lite tokigt efter hon varit sjuk så vi tog hjälp av sömnschemat på rulla-vagn igen och whoops så blev livet enklare. Hon somnar på STUDS de gånger hon nu ska sova och sover 1,5 timme i stöten och 12 timmar per natt. Helt galet!

Det finns vissa ansiktsbehandlingar jag inte kunnat göra under graviditet eller amning som jag saknat så mycket. Så nu när Ellie inte tar bröstet alls längre har jag bokat tid nästa fredag! Ser SÅ mycket fram emot detta. Har väntat typ 1,5 år, haha.

Alex kille var barnvakt åt Ellie i måndags då vi var på årets mama-galan (så mysigt). Han var själv med båda barnen! Vilken hjälte. Det gick i alla fall hur bra som helst. Så glad att det funkar så bra att lämna bort Ellie ett par timmar utan problem.

Fan brukar försöka att inte ha med Ellie i alla punkter men det gick inte denna gång, hahhaa..

Ellie är verkligen som en liten apa just nu. Hon ska ställa sig upp mot ALLT, ALLT, ALLT hela tiden och hon har NOLL kontroll. Så nu har hon börjat skrika när hon håller på att tappa taget så vi kan ta emot henne, så då släpper hon hejdlöst.  Vi har liksom varit tvungen att byta ut vardagsrumsbordet för hon inte ska slå ihjäl sig och hon har inte ens börjat gå än..

Jag har ju varit övertaggad på att det är december snart. Mysiga mornar med julkalendern och massa julpyntande! Så slog det mig att vi är borta 3:e-11:e, 15:e-17:e sedan åker vi till Umeå den 22:a. Så ja, en vecka hemma ungefär, haha. Nu ska vi ju iväg på skojsigheter så ska inte klaga men det var lite tråkigt att inse bara.

Hur blev black-friday black-week? Snart kommer det väl bli black-month. Älskar ju rabatter och det är ju perfekt att handla te.x julklappar denna tid men jag blir bara förvirrad av alla olika erbjudanden varje dag så slutar med att jag bara inte ens orkar kika.

Jag vill göra om ALLT hemma hos oss. Jag vill göra struckaturer på väggarna och byta ut alla möbler. Men jag har nog bara hängt alldeles för mycket på pinterest, haha. Får försöka inse att vi faktiskt har det fint här hemma, hehe!

5 Responses to “+/- W. 47”

 • Hanna says:

  Ja gud vad är grejen med black-week!? Orkar verkligen inte… Nä, känns som om hela black-friday grejen håller på gå i kras.

 • Jessica says:

  Åh kan du inte visa bilder på er lägenhet? Ser aldrig något därifrån och jag älskar inredning 😀

 • Ine says:

  Sover Ellie 12 timmar i streck utan att vakna på natten?! Gud va skönt! Min pojke (7,5 mnd) vaknar varannan timme hela natten (19-07) (du har oxå tur med att hon kan sova så sent!!) men undrar om hon började sova mer sammanhängande på natten när du gick från 4 till 2 sovstunder på dagtid?? Tackar redan för svar:))

 • Jonna says:

  Väntar fortfarande på ditt inlägg om hur ni fick bukt med ellies sömn? O hur ni söver henne om dagar o på kvällen? Vår grabb är inne i en period nu då d enbart funkar m vagn på dagtid o sen på kvällen vill han amma till han somnar. Har oxå mkt problem att lägga honom i spjälsängen så måste samsova vilket visserligen är mysigt men ingen sover spec bra. Samsover ni ännu? O hur fick ni henne att sova hela nätter?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *