Through My Phone W.39

Ellie började äta gröt ett mål om dagen denna vecka. Just nu kör vi på Sempers “fruktgröt” och hon älskar den! Hon har lite svårt att få i sig en hel portion dock så blir en liten påfyllning av ersättning eller amning.
/Ellie started with oatmeal once a day this week. Now we’re trying Sempers “fruit oatmeal” and she loves it. She can’t eat a full portion yet though so we fill it up with some formula or breastfeeding.

I Umeå passade vi på att gå på kinarestaurang (dom har så bra kinamat i Umeå, saknar den, haha) och sedan en snabb sväng på stan. Detta är jackan jag plockar fram först varje höst/vinter och plockar bort sist. Tror det här är fjärde vintern tillsammans! Den kommer från Pellobello. Såg att sidan fanns kvar! Kanske läge för en i en annan färg också, hmm.
/In the north we visited a china restaurant (they have such a good china food in the north, miss it) and a quicky in the town. This jacket is the one I get up from the cellar first every autumn/winter. I think this is our fourth winter togehter! It’s from Pellobello. I saw the site is still running, maybe it’s time for one in another color. Hmm!

Vi var på öppna förskolan men gick dit fel dag, så det var för lite mindre bebisar (vill inte acceptera att Ellie inte räknas som mini längre, haha). Så vi gungade istället och skulle gå tillbaka idag! Nä då var det stängt pga sjukdom, haha. Tror ödet försöker säga oss någonting! Ellie älskade förövrigt att gunga.
/We went to “open preschool” but we went there the wrong day so it was for the smaller babies. So we went swinging instead and she loved it!

Min hy är så känslig mot kylan så brukar få lite utslag på vintern och när jag var i Umeå så blev jag påmind. Fick tips om att använda en kräm med propylenglykol i så ska testa! Såg efteråt att ACO hade en som heter Propyderm också. Älskar ju ACO’s produkter så ska köpa den med.
/My skin is so sensitive for the cold so I always get a bit of a dry skin on the winter so when I were in the north I got reminded. I got recommended to use a cream with propylene glycol in it so I will try this one! I saw that ACO had one too which is called Propyderm. I love ACO’s products so I think I will go for that one too!

Jag var även och gjorde lashlift igen. Gjort det sedan juni nu och älskar verkligen den grejen! Om jag bara hade kunnat lägga pengar på en “skönhets”-grej så hade jag valt lashlift. Det är alltså ett böj av dina naturliga fransar + färg! Som att du har perfekt mascara på dig hela tiden. Boka tid här!
/Went to do lashlift again. If I had to choose to only spend my money on one beauty-thing it would be this. 

Och bästa dagen av dem alla! Kanelbullens-dag. Tycker det var så svårt i Stockholm att hitta “riktiga” kanelbullar. Alla fik har ju krullat till dem så de blir torra. Hittade i alla fall på Coop, Pressbyrån och 7-eleven och ville testa vilka som var bäst. Pressbyrån vann!
/And the best day of them all! Swedish cinnamon bun day! I think it was so hard to find the real deal in Stockholm. All the cafés have those fake-too complicated-ones. So I bought these ones from Coop, Pressbyrån and 7-eleven to try out the best ones. Pressbyrån won!

6 Responses to “Through My Phone W.39”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *