GO SWEDEN!

Go Sweden!

 

Tjena gänget! Igår var vi i stugan och laddade upp för VM. Gick in med inställningen 80/20 med Schweiz fördel och wow vad positivt överraskad man blev. Jag och Alex har ju blivit superinsatta nu, så vi såg matchen efter också. Haha alltså vem är man! Men smidigt intresse som innebär att man kan sitta framför tv:n med barnen. Haft så himla mysiga dagar här i Umeå, så känns faktiskt bra att vi har några dagar till att beta av. PUSS!

Hi guys! Yesterday we were at our summerhouse and watched the game. I thought Sweden had a chance of 20% to win and wow, we got so happily surprised. Me and Alex are the biggest fans right now so we saw the game after too. Who am I, lol. Nice with an hobby that just includes sitting in front of a screen though. Easy when you have kids! Had the nicest days here in Umeå, so it feels really good that we have some more days to go over here. Xx

7 Responses to “GO SWEDEN!”

 • Mjölk2 says:

  Så snygga! 😍

 • Josefin says:

  Vart har ni köpt tröjorna? 🙂

 • Emelie says:

  Så fina ni är! Som en av mina stilförebilder undrar jag om du har något tips på vad man skulle kunna ha på sig på ett bröllop, jag gillar inte att ha färg på mig och har inte sån gullig stil som passar på bröllop haha. Vad hade du haft på dig?

  • victoriatornegren says:

   svar: Tack snälla <3 Åh, vilken klädkod är det? En byxdress fungerar ju alltid! Något med vidare ben så blir det lite mer "dressat". Kram!

 • Terese says:

  Wow wow wow vad fina ni är! Och era ansikten lyser!!! För att inte tala om era kroppar, ni ser så himla fina och hälsosamma ut. Jag och min sambo försöker skaffa barn just nu och jag hoppas att min kropp återhämtar sig lika bra som era gjort 😉 Om inte, är det okej också förstås <3

  Kram och tack för en bra blogg, insta & PODD!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *