Breakfast at the roof.

Had some breakfast at our roof.

 

I vår villa har vi också en rooftop med ett stort matsalsbord och en BBQ grill, solbäddar etc. Här brukar vi hänga på eftermiddagarna när solen inte längre når ner till poolen! Nu bestämde vi oss dock för att gå upp dit redan på morgonen och äta lite frukost. I torraste laget men det goda var för fult på bild, haha. Vem är man.. Idag lyser solen här i Stockholm och vi ska bara njuta. Att man kan sakna solen så efter en vecka i Spanien, haha. Puss på er!

In our villa we had a rooftop to with a big table and a BBQ, sunbeds etc. We use to be up here on the afternoon when the sun no longer reach the pool. Now we decided to have a breakfast up there instead! Looks really dry but the nice stuff was too ugly for the picture, LOL. Who am I.. Today the sun is shining here in Stockholm and we will just enjoy it. Xx

3 Responses to “Breakfast at the roof.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *