Favorite Piece For My Baby

Find it here

 

Sitter just nu och ska beställa lite fler av dessa så tänkte att jag kunde skriva om det också! Bästa vi införskaffat till Ellie på länge. En body med fötter som går att använda både som pyjamas men vi använder den som ett “vanligt plagg” också. Kommer i 3-pack för bara 179 kronor, bästa. Samma märke har även ett start-kit för bebis med body, mössa, vantar, topp etc. Köpte den till Ellie nu och är perfekt första tid med bebis-kit. Kika in det!

Just have to tell you about this body! Best thing we bought to Ellie. A body with feet, which you can use both as pyjama or daytime. I comes in a set of three for just 18 euro. The same brand have a starter kit too with body, beanie etc. Bought it to Ellie now and it’s the perfect first time for baby-set. Check it out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *