Through My Phone W.17

Varit så dålig på att ta upp mobilen och ta bilder denna vecka, men några hade jag i alla fall. Varning för mycket bebis, haha. Älskar att Ellie älskar sovmornar lika mycket som mamma sin! Brukar till och med kliva upp innan henne.

Been so bad at taking photos this week, but I had some. Warning for much baby photos, lol! Love that Ellie loves to sleep in as much as her mother, lol. Some days I’m up before her!

Vi tog Loki några nätter och han fick joina på våra barnvagnspromenader. Perfekt! Han är så snäll med Ellie så allt gick bara fint.

We took Loki for a few nights and he joined us for our daily walks. Just perfect! He’s so nice with Ellie so everything went just fine.

Vi möttes upp på lunch och jag och Alex hade tänkt väldigt olika när det kom till kläder, haha. Så kul! Aprilväder i en bild.

We had lunch and me and Alex had totally different thoughts when it came to clothing, lol. So much fun!

Vi tog passfoto för Ellie och det gick så dåligt, haha. Hon ville verkligen inte vakna och hon behövde ha öppna ögon. Slutade med att jag fick ta en liten handduk och blöta med kallt vatten och badda henne i ansiktet, stackarn. Hon öppnade ögonen någon sekund och dom hann fota, tur!

We took Ellies passport photo and it went so bad, lol. She had to have her eyes open but she was so tired, it ended with me soaking a towel with cold water. She opened her eyes for a second and they got the shot, pjuh.

Vi gick på restaurang för första gången och det gick superbra. Ellie sov genom förrätten men sen ville hon vara med! Ellie älskar att sitta vänd såhär och bara titta och skratta. Hungrig hann hon också bli, tips att ta mat man kan äta med en hand, haha.

We went to a restaurant for the first time and it went perfect. Ellie slept through the first course and then she wanted to join us. She loves to sit like this and just watch and laugh. She got hungry too but I ordered food that I could eat with just one hand, whoop.

Sanne har flyttat tillbaka till Sverige så vi passade på att luncha hon, jag och Alex och våra små bebisar. En egen liten mamma-grupp, haha. Underbart! Så häftigt att alla föddes nästan inom ramen av en månad.

Sanne have moved to Sweden so we all had a lunch. Our own little mommy-group. Love it! So cool it’s just a few week between them all.

6 Responses to “Through My Phone W.17”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *