Pizza & Nintendo

How to sum up our week

 

Två bilder som sammanfattar veckan som gått. Vi har nog spenderat mer tid i vår soffa denna vecka än vi gjort sammanlagt sedan vi köpte den för två år sedan, haha. Vi har verkligen haft en mysig tid och inte upplevt några större problem, så tacksam för det. Hormoner, amning och sömn som jag räknat med skulle bli jobbigt från start har jag inte upplevt något negativt kring än. Tänker att jag ska skriva ett separat inlägg om själva amningen.

Jag har fått lite frågor angående hennes namn också och vi har faktiskt inte helt bestämt oss. Vi har haft samma namn sedan start men börjat kalla henne “smeknamnet” till det namnet hela tiden. Så nu börjar nästan smeknamnet kännas mer rätt, haha. Återkommer gällande den processen! Ni kanske får vara med och hjälpa till. Hoppas ni haft en underbar helg.

/ Two pictures which sum up our week pretty good. Never spend so much time in our sofa! We really had the best time and I haven’t experienced any bigger problems and I’m so thankful. The hormones, the breast feeding and the sleep which I’ve been counting on to be hard from the start I haven’t experienced yet. I’ll write a separate post about the breast feeding later. 

I got some questions about her name too and we haven’t actually decided yet. We had one name from the start but we have used a nickname for that name and now the nickname feels more right, lol. I’ll keep you updated! Maybe you will get the chance to help us. Hope you had a great weekend!

16 Responses to “Pizza & Nintendo”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *