MENU
19:43 | February 12, 2018

Through My Phone W.6

Through my phone

Gick i lite butiker med syster!
Strollin’ in the city with sis!

Fick äntligen testa semmel-wrapen på Tössebageriet. God men saknade ändå det fluffiga brödet som i en vanlig semla! Mitt största intresse just nu är att hitta den perfekta semlan, lol. 
Finally got to try out this wrap-version of a Swedish semla. It was great but I missed the fluffy bun that you get on the original version.

Alex och hennes kille signade ny lägenhet (som ligger 75 meter från vår), så vi gick ut och åt på Nyko kitchen och firade lite. Så himla god mat! Deras Halloumi-sticks var to die for och tryffelpizzan, mm-mm-mmm.
Alex and her boyfriend signed a new apartment (just 75 meter form us), so we went out for some dinner at Nyko Kitchen. So much good food! Their Halloumi-sticks were to die for and the truffle pizza too.

En klassisk spegel-selfie-look-bild. Så man jobbar outfit-bilder nuförtiden! Haha
A classic mirror-selfie-look-picture. That’s how I work with outfit pictures now a days, lol.

Veckans bud går till GB Glace, hehe! Har förövrigt trott att det hetat GB Glass hela livet fram till nu?  Fick i alla fall hem en frysväska med deras nyheter 2018. Åh herregud vad god Marabou-struten var.
The delivery of the week goes to GB-glace and their ice cream news 2018. The Marabou-ice cream was insane.

10 Responses to “Through My Phone W.6”

 1. Penny on

  Haha, älskar att du tog upp Marabou-struten. Är gravid i v. 21. Skulle till Pressbyrån och handla en cola zero och frimärken igår. Råkar få syn på Marabou-struten i glassdisken och liksom kastar mig över den! DEN MÅSTE JAG HA! Längesen jag smakade nåt så gott. :D

  Reply
  • victoriatornegren on

   svar: Ja, läste något om det. Men jag kommer nog inte kunna övertala Erik att köra mig till Alvik för en semla, hahah. Kram!

   Reply
 2. Elmira on

  Alltså du måste smaka semlorna från Bageri Passion i Sundbyberg. Världens godaste! Min plan var att köpa med mig en semla hem därifrån idag för att göra kvällen lite roligare (maken är på jobbresa i Dubai), men så blev jag sjuk igår! :( Så jag har bara legat hemma hela dagen och drömt om den där semlan, haha!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)