Gravid Vecka För Vecka #3

New episode up! 

 

Tisdag igår, dvs ett nytt avsnitt av Gravid Vecka För Vecka. Tajmade äntligen med att Erik var hemma, haha. Denna vecka får ni följa med en sväng till barnmorskan och ultraljud. Sedan körde vi en liten frågestund med lite gravid och bebis-frågor vi fått! Hoppas ni gillar. KRAM!

For my swedish talking followers only.

8 Responses to “Gravid Vecka För Vecka #3”

 • Seriöst adoptera mig?! Sen du blev gravid så har du verkligen blommat ut Victoria. Du bjuder så mycket på dig själv och här sitter jag med tårar i ögonen för ni är så himla fina tillsammans! Roligt att höra Eriks röst då jag bara sett honom på bild. Trodde han skulle ha mer dialekt 😛 Åhh så glad för er skull och även Alexandra och hennes kille. Ni alla verkar så himla goa! Personer som man verkligen vill vara vän med!

 • Sofia says:

  Hur fina är inte ni??! Så glad för eran skull.

 • Regine says:

  I’m writing in enlgish in case you dont understand norwegian that well.
  I love your personality, so easy to like, love your stye, and u are so fun to watch.

  I have followed you since you began blogging, and i’m even loving all ur pregnant updates even if
  i’m not, and i have no plans on getting it either, I just love all u post. (I sound like a sick stalker, but no, i just love following you and your journey.)

  Good luck with everything, and keep on being you 🙂

 • Isabelle says:

  Åh du är så härlig!!!! 😀 precis börjat läsa din blogg och du gör mig verkligen glad med din energi i dina inlägg och vloggar! Sen har du världens goaste dialekt också 😍 ser fram emot att er bebbe kommer, du kommer bli en så fin och bra mamma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *