MENU
19:42 | January 19, 2018

Through My Phone W.3

Through my phone,Uncategorized

Vi var ju hundvakt åt Loki då Alexandra och hennes kille var i Dubai. Han älskar att lägga sig högt uppe och gosa in sig i nacken! Så mysigt.

We took care of Alexandras dog while she were in Dubai. He loves to crawl up and cuddle between your cheek and shoulder. So cozy!

Semmelsäsongen igång och ingen är gladare än jag! ÄLSKAR semlor i alla dess former. Har ni sett denna “look-a-like” från 7-eleven? Det är en vaniljmunk med grädde – alltså ingen mandelmassa. Perfekt för min kille som inte gillar det. Köpte med några att testa ikväll!

The shrovetide bun-season is here and no one is happier than I am! I LOVE them. Have you seen this “look-a-like” from 7-eleven? It’s like a vanilla donut with cream. Perfect for those who doesn’t like chops. We bought them for dessert tonight!

Vi var en sväng på stan idag och mötte upp pappa och Lena (hans fru) för en fika. Tänkte gå runt lite men jag klarar bara ca 30 minuter innan jag får sammandragningar eller känns som att jag ska kissa på mig. Så det blir inget av, haha.

We went to the city today to meet daddy and his wife for a cup of coffée. Planned to stroll around a bit but I can’t do it more than 30 minutes before I got contractions or feel like I’m gonna pee in my pants, lol. 

Det här kommer jag sakna med att inte vara gravid! Kvällarna när hon är som mest aktiv och vi ligger och känner på hennes sparkar tillsammans och pratar med henne. Så mysigt.

I’m gonna miss these moments when I’m not pregnant. The night and mornings when she is the most active and we just feel her kicks and movements together and talk to her. So cozy!

Jag är på gymmet ungefär 3-4 gånger i veckan. En dag kör jag styrka men de andra sitter jag på cykeln och kör 6 km så snabbt jag orkar. Min kropp har inte sagt ifrån än så det känns lagom just nu!

I’m at the fitness enter 3-4 times a week. One day I do some exercises but other than that I do 6 km spinning as fast as I can. My body haven’t told me not to yet, so it feels like a good combo for now.

 

Hej på er! Fått flera kommentarer från er att ni vill se mindre “perfekta” bilder och mer vardags. Shit, det tar verkligen emot att posta detta inlägg, haha. Får panik när bilder är ofixade, dåligt ljus mm. Jag kör på konceptet “through my phone” i alla fall som jag uppskattar på andra bloggar och här är lite bilder från veckan! Tänker att jag kör ett i veckan med bilder från veckan helt enkelt. Lite ordning måste det ju bli ;) Säg gärna till om ni uppskattar dessa poster, annars är det verkligen inte värt det, HAHA. Kram och hoppas ni får en toppenhelg!

Hi guys! Got a lot of comments from you guys about me showing some pictures that’s not “perfect” and more every day photos. Omg, It’s so hard for me to do this post, lol. I get panic when pictures are not retouched, bad lightning and so on. How ever, I’ll go for the “through my phone”-concept which I appreciate in other blogs. I’m thinking about doing one post a week like this! Some structure at least, lol. Please tell me if you like these kind of posts, otherwise I will stop because I don’t like them, lol. Xx

82 Responses to “Through My Phone W.3”

 1. Dixi Wonderland on

  Jag är en sån läsare som vill ha perfekta bilder som är tagna med systemkamera och bra redigerade. Förstår inte riktigt varför man vill ha en bild i dålig kvalité när man kan få en i bra? Men vi är alla olika och härligt att du lyssnar på alla men gör alltid det som känns bäst för dig :)

  Måste säga att du och Erik var så snygga på den bilden :D

  Reply
 2. Penny on

  Älskar dessa bilder och de känna mycket mer äkta än ”perfekta” bilder. Särskilt för en annan preggo som inte känner sig särskilt glamourös själv. Tummen upp på detta!!

  Reply
  • victoriatornegren on

   svar: Åh, kul att du uppskattar! Ja, när vi varit hemma har jag försökt röra på mig 3-4 dagar i veckan :) Kan handla om allt från en 40-50 minuters PW till att köra 7 minutes appen till att vara på gymmet. Lite olika men i alla fall någon typ av aktivitet!

   Reply
 3. Minna on

  Uppskattar verkligen denna typen av inlägg så hoppas verkligen du fortsätter! Måste passa på att fråga då jag älskar jackan på bild 3, vart kommer den från?

  Reply
 4. HS on

  I have never posted a comment before but I just wanted to tell you that I LOVE the first picture! it’s not often I can honestly say that a girl are much more beautiful when natural (specially girls /women on blogs) but wow, I really like you natural :o No kidding, I was really like “WOW, didn’t know you were THAT beautiful without makeup!” (I’m not a lesbian, I was just stunned by your picture,hahah!) hugs, from Denmark

  Reply
 5. Bella on

  Det är så rolig att du lägger såna bilder, själv är man gravid i samma vecka som du och det börja känna tuffare för varje dag… jag tycker att det är bra att du visar dig hur du är, man känner sig inte så ensam att man har ont eller att man helt enkel orkar inte fixa sig varje dag 😀 jag älskar podden som du och din syster har och lyssna på den varje söndag tusen tack för dom bilder och att du skriver om graviditeten det hjälper så mycket att känna sig inte ensam om det

  Reply
 6. Sandra on

  Åh, jag älskar dessa ‘normala’ bilder! Allt behöver inte vara så perfekt. Tänk vad jag skrattade åt din systers instastory om picsididntpost, och så kommer jag hit och ser helt vanliga bilder på dig med. Du är så naturligt vacker!

  Reply
 7. Patricia on

  Hej Victoria! Skulle vara super kul om du gjorde ett inlägg med dem bästa kameror du har och har andvänt! :D Jag älskar kameror och vill gärna hitta en ny! Dina bilder blir super bra så skulle vara kul med tips. Kram!
  Love your Blog! XX

  Reply
 8. Lovisa on

  Hej! Min första kommentar här, och vill säga att sånna här inlägg är väldigt uppskattade, det berör mer när bilder (och text) är personliga och inte lika redigerade/genomtänkta! Älskar att du är så ärlig om specielt graviditeten. Hoppas du känner dig bekväm med att blanda lite med dina inlägg även längre fram :) :) lycka till med slutet på graviditeten nu, så kul att få följa nära!! <3

  Reply
 9. Jessica on

  Tycker så mycket bättre om dessa mer personliga inlägg. Läste din blogg förut när du bodde i Umeå och körde dagens outfit framför sängen. Men slutade läsa din och många fler när det bara vart proffsbilder och nästan ingen personlig text. Bara lite lätt om outfits och resor osv. Tycker det blir reklampelare om hela bloggen och jag vill ha mer personlighet. Varesig det är text eller bilder. Började läsa igen när du gick ut om din graviditet. Är själv gravid med andra barnet och det är beräknat samtidig som din syster.

  Reply
  • victoriatornegren on

   svar: Åh, vad roligt att höra. Haha åh, back in the days! Förstår vad du menar :* Så kul med bebis! Lycka till <3

   Reply
 10. Roksana on

  I love this post because I love you and it’s like getting to know you in person (kindaaa)
  You are not only so beautiful but you have a very loving and interesting personality.
  Honestly your posts (specially since the pregnancy) are all so inspiring!
  Love you Victoria! Keep up the great work and inspire us everyday :)

  Reply
 11. Johanna Stenberg on

  Har precis ”hittat” din blogg och älskar inläggen när du är lite mer personlig! <3 så härlig, ödmjuk, jordnära men ändå självständig.

  Reply
 12. Victoria on

  Such a beautiful and cozy post :) I wish you could have more posts like this. And you are so pretty without makeup! Thanks for sharing your life and for being so honest and inspirational:) you are an amazing and beautiful soul :)

  Reply
 13. johanna on

  Heej fina! jag undrar vad du har för size i dina Dr Martens boots? Jag är själv mellan 36 och 37 så är så osäker om jag ska gå upp eller ner en size! :) <3

  Reply
  • victoriatornegren on

   svar: Åh, mina är i 36 och jag hade nog gått upp en storlek om jag fått “välja om”. Väldigt stela och trånga att ta på sig :)

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)