MENU
14:15 | December 14, 2017

Podcast 1. Episode one #TVASYSTRARENPODD

Podcast

Our first podcast episode is up HERE

 

Så, nu ligger vårt första podcast-avsnitt ute för vår podd “TVÅ SYSTRAR EN PODD”. Fortfarande lite glapp (lite bilder som inte förts över till Itunes än, men äsch). Så himla roligt att göra detta lilla projekt tillsammans med syrran. Snacka kan vi ju om man säger så men shit vad svårt det är att skapa innehållsrikt content, HAHA. Vi är såklart så tacksamma för både frågor, ämnen och feedback inför nästa avsnitt. Vi vill göra det här tillsammans med er! Hoppas ni gillar. Kram!

For everyone who understand Swedish, our first podcast-episode is up. So much fun to do this little project together with my sister. We know we can talk but omg, so hard to create great content, lol. We’re open for questions, topics and feedback for the next episode. We want to do this together with you! Hope you like it. Xx

18 Responses to “Podcast 1. Episode one #TVASYSTRARENPODD”

 1. Sandra on

  Alltså, så himla härlig podd med er två! Det kändes genuint, naturligt och avslappnat och det var så mysigt och roligt att lyssna på er! Skrattade med högt många gånger 😂 Mer av detta!

  Reply
 2. vivian on

  Så kul att ni börjat podda!! Lyssnade nyss på avsnittet och längtar tills nästa :)
  Allt personligt är roligt att lyssna på, allt ifrån relationer till saker ni gått igenom, till exempel som ni nämnde lite, dåliga vänner vad som hände där!

  Reply
 3. Ebba on

  Älskar podden och er! Kul att lära känna er lite bättre MEN jag blir helt förvirrad ibland för era röster är väldigt lika haha, men jag antar att man vänjer och lär sig!

  Reply
 4. Lovisa on

  Så roligt att ni börjat podda! Fick verkligen en annan och mer personlig bild av er efter att ha lyssnat på avsnittet. Ser fram emot nästa! :)

  Reply
 5. Lussekatt älskare on

  Lussekatterna på 7eleven och Pressbyrån är precis samma, om dem inte bytt senaste åren. Har jobbat där tidigare och deras kommer från Bonjour! Så det är ofta samma som ICA också, haha..

  Reply
 6. Linnéa on

  Sitter o lyssnar på er podcast just nu, och kan inte sluta le!! Så jäkla härliga o charmiga. Så roligt att ni skrattar och bara pratar rakt ut. Så kul! Känns som detta är en ny favoritpod😀
  Kram på er!!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)