MENU
9:25 | November 25, 2017

Checking in – Byron Bay

Travel,Uncategorized

Checking in at Atlantic in Byron Bay

 

Hej fina! Hoppas ni fick lite shopping gjort igår under Black Friday. Själv så höll jag mig! Börjar ju bli rätt stor nu så finns knappt några saker som är värda att köpa. SÅ, så tråkigt. Vissa får ju förändrad sko-storlek också så vågar inte ens köpa skor, haha. Igår kom vi i alla fall till Byron Bay och ska hänga här tills vi ska åka hem. Hört så mycket bra om stället men om jag ska vara ärlig så var det inte riktigt vår grej! Vi åkte hit under helgen så lite för mycket action för blivande föräldrarna, haha.  Haft lite osis med vädret också, så kanske det. Vi har i alla fall några riktigt fina hotell att bo på, så det är ju alltid härligt.  Nu är det kväll här så vi ska äta lite middag! Puss

Hi guys! Hope you shopped some yesterday during Black Friday. I didn’t buy anything to be honest! I’m just getting bigger and bigger so I don’t feel it’s worth buying more stuff. SO boring. Some people change their shoe size too so I don’t even dare to buy new shoes. How ever, yesterday we came to Byron Bay and will be here until we’re going home. I’ve heard so much good things about this place but to be honest, I don’t really feel it. We had some bad luck with the weather too, maybe that’s why. We have some nice properties we’re staying at though, which I love. Now It’s time for some dinner! Xx

11 Responses to “Checking in – Byron Bay”

 1. Hedda on

  Nr1. Hvordan er det mulig å se så himla bra ut, selv om man straks er ..?høygravid?!! Du stråler!!!!
  Nr2. Leit å høre at Byron ikke var noe for dere. Jeg flyttet til Brisbane for 1,5 år siden og eelsker å dra til Byron for å koble av studier. Dere har sikkert blitt anbefalt alt mulig, men gåturen opp til fyrtårnet fra Wategos Beach er helt fantastisk. Er ikke hvalsesong nå, men delfiner er garantert å se kose seg i bølgene. Håper dere koser dere masse videre <3

  Reply
 2. Anna on

  Var är baddräkten ifrån? Superfin! Är den en gravid-baddräkt eller det är en vanlig som funkar ändå? Stort behov av baddräkt inför en Thailandsresa men tycker alla gravid-baddräkter blir såå tantiga :( Beställde nån från Asos, men dom är också så extremt ordentliga/rediga eller vad man ska säga! :/

  Reply
  • victoriatornegren on

   svar: Den kommer från Kookai. Inte gravidbaddräkt men båda jag har därifrån är i så himla mjukt och skönt material och superstretchigt :) Bästa baddräkterna för gravidmagen helt klart.

   Reply
 3. Fanny on

  Stort grattis till både förlovning och bebis i magen, måste vara så kul för er!!
  Hur redigerar du dina bilder? Är det någon speciell app/filter som du använder dig av? Du har säkert svarat på denna frågan en miljon gånger, men jag har precis hittat till din blogg och instagram:)

  Reply
  • victoriatornegren on

   svar: Tack snälla! Jag fixar mina bilder i VSCO cam, snapseed och Photoshop. Så finns inget exakt filter till mina bilder tyvärr :)

   Reply
 4. Emma on

  Hej grattis till förlovning och bäbis.
  Spell designs klänningar ser amazing ut på gravida kvinnor.
  Du kanske redan checkat in dom :-)
  Deras enda store ligger i Byron kanske är värt att kolla in.
  Emma

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)