Denim & Leather

Products (adlinks):

Bag – Chanel
Turtleneck – Asos (here)
Shoes – NLY Shoes (here)
Jeans – Pull&Bear (here)
Jacket – H&M

 

Hej på er! Här kommer min look från idag när vi strosat runt i Paris. Shit, det var verkligen så mycket kallat här än jag trodde, typiskt när det är kallare än hemma när man åker iväg, haha. Jaja, inget regn i alla fall så vi är nöjda. Jag hittade mig ett par mom-jeans när jag shoppade, samma modell som förut men fick gå upp tre storlekar. Ändå så glad att det gick och känns bekvämt! Vi har bara imorgon kvar här i Paris, blev en snabbvisit. Så försöker jobba bort mycket på dagarna så har lite mindre tid här. Hoppas ni förstår! Puss

Hi guys! Here is a look from today when we strolled around in Paris. It’s so much colder here than I thought, warmer back home, lol. Well, no rain so we don’t complain! I found myself a pair of mom-jeans when we were out shopping, same model as before, just had to go up three sizes. So happy that I can wear them and that they feel comfortable. We just have tomorrow left here in Paris, just here a quick one. So we try to work as much as we can during the days so I don’t have much time for the blog. Hope you understand! Xx

13 Responses to “Denim & Leather”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *