Answers About The Pregnancy – Part 2 “Diet & Exercising”

Har ni tänkt på några namn ännu?
Have you been thinking about any names yet?

Ja, vi var klara med namn redan innan graviditeten, haha. Nu kallar vi dock henne “smeknamnet” till det namnet, så nu är vi lite osäkra på vilket vi ska välja. Ska hålla på det lite till, så tänkte jag att ni kanske kan hjälpa oss med det sedan.

/ Yes, we have had a name since before the pregnancy. Now we started to call her the nickname though and now we’re a bit unsure if we should take that name instead. I’ll keep it a secret for a while longer and then ask you about advice. 

Har du tränat mycket under graviditeten?
Have you been working out much during the pregnancy?

Lagom! Motion är och har varit superviktigt för mig. Jag har motionerat aktivt mellan 30-60 minuter dagligen. Detta var viktigt för mig speciellt i början för min mage, fick så himla ont annars. Nu när jag fick problem med foglossning så har jag börjat cykla istället för att gå. Jag kör även lättare träning med vikter och vissa maskiner.

/ It’s an important part for my well being during the pregnancy. I’ve been taking PW’s daily for 30-60 minutes. I had to do it for my stomach in the beginning. Now when I have problems with pelvic pain I’ve started with cycling instead. I also do easier gym sessions with weights and some machines. 

Har du fått några bristningar? Och har du gjort något speciellt för att inte få det i sådant fall?
Have you received any breakages? And have you done something special to not get it in that case?

Nej, inte ännu! Tror det är genetiskt men jag har i alla fall smort in magen och brösten med olja sedan dag ett.

/ No not yet! I think it’s genetic but I’ve using oil for my stomach and breast since day one.

Hur känns det att ha ett barn i magen?
How does it feel with a baby in your belly?

Helt magiskt. Alltså vilken häftig känsla! Kommer sakna det så mycket sen.

/ Just magical! Such an amazing feeling, I’ll miss it so much.

Största förändringen hittills?
Biggest change so far?

Så mycket förändringar redan! Men största är nog att det inte bara är jag längre, utan även en bebis i min kropp som påverkas av det jag gör. Framförallt när det kommer till vad man stoppar i sig och inte.

/ So much changes already! But the biggest thing is that it’s not just me, but a baby in my body that’s affected by what I’m doing. Especially when it comes to what I’m eating and not eating.

Hur tänker du med kosten under graviditeten?
How do you think about the diet during pregnancy?

Jag behövde ju ändra om en hel del då jag inte alls ätit speciellt näringsrikt innan. Så det blir inte att byta en måltid mot en chipspåse längre, om man säger så, haha. Jag äter mer fisk och mer “riktig” mat och extra mycket frukt.

/ I had to change a lot because I haven’t been eating so nutritional before. No more eating a bag och chips instead of dinner anymore, lol. I eat more fish and more “real” food and more fruit and greens. 

Har du gått upp mycket i vikt?
Have you gained much weight?

Man går ju generellt upp mycket i vikt, speciellt när man är mindre sägs det(?). Jag håller “kurvan” även om jag aldrig trodde att min lilla kropp skulle öka så mycket i vikt under så kort tid, otroligt, haha!

/ You gain a lot of weight, especially when you’re smaller they say. I think I gain as much as I have too even if I never though my little body could gain so much weight during this short of time, unbelievable, lol!

Kommer ni fortsätta resa så mycket som ni gör?
Will you keep on traveling as much as you do?

Det beror ju såklart helt hur vår bebis mår och vilken typ av bebis vi får. Men finns det möjlighet så blir det nog lite av en travel baby, haha!

/ It depends on how our baby is feeling and which type of baby we’ll get. But If we have the opportunity, It’s not impossible that our baby will be a travel baby, lol!

Kommer din blogg förändras nu när du är gravid?
Will your blog be changing a lot during the pregnancy?

Såklart och det har ni nog redan märkt. Detta är ju i princip mitt allt nu, så blir konstigt att inte dela med mig av det. Förstår att vissa inte alls tycker att det är intressant, men jag ska försöka väva in så mycket gamla inslag det bara går! Det är viktigt för mig med.

/ Of course and I guess you’ve noticed that already. It’s my everything right now so it would be weird not to. I totally understand that some of you think it’s boring but I’ll do my best to post old elements too. It’s important for me too. 

18 Responses to “Answers About The Pregnancy – Part 2 “Diet & Exercising””

  • Sandra says:

    Hej! Har du tips på träningskläder för gravida? Främst tights! Tänker att vissa vanliga för icke-gravida kan funka beroende på linningen! Gärna i en rimlig prisklass. Känns lite väl saftigt att köpa gravidtights från 2xu för 1800:- 😬

    • victoriatornegren says:

      svar: Jag önskar! Använder faktist mina gamla nu, har några med hög mudd som är väldigt mjuka i materialet. Men jag ska nog beställa ett par Once-on-never-off leggings från Boob och se hur dom funkar 🙂

  • Tycker det är så himla roligt att du öppnar upp dig. Den stora anledningen till varför jag slutade läsa din blogg (besökte lite då och då) var för att du nästan aldrig delade med dig av något. Minns inte om det var Rami som hade en webbserie där han intervjuade dig och jag blev så chockad över hur rolig och go du var! Tycker din personlighet har kommit fram mycket mer sen du blev gravid och jag hoppas du fortsätter så här. Man behöver inte dela med sig av allt naturligtvis men så som det är nu är väldigt roligt 🙂 Hoppas ni får en jätte fin helg.

    • victoriatornegren says:

      svar: Vad roligt att du känner så! Jamen precis, ville man ha mer än bara inspiration var ju min blogg fel forum 🙂 Tycker det känns roligt att vara lite mer privat, därför känns det också extra roligt med podden vi ska starta också. Du med! KRAM

  • Tove says:

    Tycker bara att din blogg har blivit bättre. Men det är ju för att jag är intresserad av graviditet. Och jag tänker för alla de som inte är gravida så kommer de ju kanske en dag bli det. Så mixen nu är toppen. Det är kul att följa det nya som ni står inför och förändring är ju bra!! Kramar

  • Sandra says:

    Bra och härlig inställning du har! Riktigt hälsosam och en förebild för många! Jag tycker det är jättekul att få följa din graviditet! 🙂

  • Emma says:

    Är inte alls mycket för barn och vill nog själv inte ha.
    Men din blogg har blivit så mycket roligare att läsa nu tycker jag 🙂

  • Gerd says:

    Gratulerer så mye med graviditeten!!
    Det er så roligt att følge deg, eftersom jag oxå ar gravid nu. Men bare i vecka 3 nu då. Gleder meg til preggofashion igså hehe!!

    Undrade på om du kommer ha några rabattkoder på barnevogner eller noe barnrelatert snart??

    Også undrar jeg på hva for type olje du bruker på din mage??

    • victoriatornegren says:

      svar: Tack snälla! Och detsamma :* Jag har lite dialoger med olika företag så ska absolut se vad jag kan göra. Jag använder Weledas olja. Kram!

  • Evelina says:

    Så himla mysig din blogg blivit!! Ett tips är bara att skippa fisk helt, finns så himla mycket kvicksilver i det vilket inte är bra för fostret <3

    • victoriatornegren says:

      svar: Åh, tack! Tror det är lugnt så länge man varierar och undviker dom värsta bovarna 🙂

  • Ellen says:

    Ska bli så kul att få följa er på denna resan!! Hoppas foglossningen inte blir värre för dig så du kan njuta av graviditeten! KRAM

  • Ellie says:

    I`ve been following your blog and insta for outfit inspo and because you are a total babe!
    But now that it gets more personal its lovely to read more about your personal life and you as a person.
    I wish you, your child and your fiance all the best 🙂
    Lots of love from Germany

  • Isabell says:

    Så kul att du göra dessa inlägg med frågor och svar, och allt du skriver om graviditeten. Bra läsning! Vet inte om andra är intresserade men jag skulle vilja veta mer detaljer om hur du tränar nu eller om Alexandra har tips på hur man kan träna som gravid?! Är själv gravid men rädd att ta i vad gäller träning men behöver det pga värk. Bara en idé! 🙂

    • victoriatornegren says:

      svar: Vad roligt att du gillar dem! Absolut, fler som frågat så jag ser till att göra ett inlägg :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *