Maternity Trousers Under £30

– This Post Contains Adlinks –

 

Product (adlinks):

1. Here
2. Here
3. Here
4. Here

 

Hej fina! Ledsen alla som inte är ett dugg intresserade av gravid-grejer, hehe. Vädret har som sagt arbetat emot sedan jag kom hem. Vill egentligen stressa ihjäl mig över det men jag vet att varken jag eller bebis mår bra av stress så skjuter undan det. Hemskt ljus även inomhus när solen inte tittar fram, men dessa bilder får duga.

Alla har vi olika i prioriteringar under sin graviditet men för mig är det väldigt viktigt att kunna uttrycka min stil. Jag har därför införskaffat mig en bra “basgarderob” när det kommer till byxor. Överdelar behöver jag inte så mycket annat än några bra enfärgade t-shirts. Jackor och kavajer är ju detsamma som förut! Jag har en blandning av under the bump och over the bump! ÄLSKAR verkligen kostymbyxorna och de svarta jeansen. Det är sånna jag har på mig varje dag. Jag har även fler varianter från Asos, de har verkligen räddat min gravidgarderob, haha. Puss!

– 

Hi guys! Sorry for all the people who are reading my blog and isn’t interested in pregnancy-things. The weather is still a mess and have been like this since we got home. I wanna stress over it but I know it’s not good for either me or the baby. So I just have to focus on other things! 

We have different kind of priorities during our pregnancy. For me it’s really important to be able to express my style. Therefor I bought a lot of trousers/jeans. I just need some t-shirts, other than that the jackets and blazers are the same. I have a mix of over and under the bump! I really love the grazer trousers and the black jeans. That’s the kind of pants I wear every day! I have some more trousers from Asos too, they saved my pregnancy wardrobe for sure. Thank god! Xx

18 Responses to “Maternity Trousers Under £30”

 • carro says:

  hej! Jag har en fråga som kanske inte ens är relevant för dig, men jag såg att du hade vart på spinning precis. Jag själv är gravid i snart vecka 11 och blev tillsagd att inte göra någon träning som tar för mycket syre (=träning där pulsen är väldigt hög, antar jag? haha) pga att det kunde ta syret ifrån barnet, självklart blev jag skiträdd och har inte tränat sen dess. Vad har du blivit tillsagd runt träning?

  • victoriatornegren says:

   svar: Tror man ska lyssna på sin egen kropp och inte så mycket på andra, jag körde min egen takt och bebis sparkar och mår 🙂 Faktiskt aldrig hört det med syre? Måste googla, haha! Trodde syret kom från blodet men kanske är helt ute och cyklar. Jag har i alla fall snarare blivit rekommenderad att köra någon typ av träning som höjer pulsen minst 30 minuter per dag och det mår jag himla bra av.

 • Johanna says:

  Vi är många som är superintresserade av din graviditet med (typ vi som också är gravida) så kör på! 🙂

 • Una says:

  Love your pregnancy things, keep them coming! x

 • Tove says:

  Mer gravid-inlägg!!!
  Jag har inte följt dig tidigare men eftersom jag också väntar barn så har jag hittat dig och ser fram emot att följa din graviditet. Så ös på med gravis-inlgg och tankar/ kläder/ bebis grejer/ träning allt som har med bebis/ graviditet att göra!!!
  Jag och många med mig kommer att följa dig slaviskt.
  Kramar

 • Sara Möller says:

  Victoria, stooort grattis till graviditeten! 😀 <3 Jag har följt din blogg sedan -09 (wow, ålderskrisen jag fick när jag skrev det) tror jag, dvs sen blogg.se-tiden. Blev så glad när ni announcade den härliga nyheten. Det ska bli fantastiskt mysigt att följa! 🙂

  • victoriatornegren says:

   svar: Tack snälla! Haha men gud, samma här. SÅ länge sedan, men så roligt att du följt med så länge och även på denna resa <3

 • Nathalie says:

  Superfina byxor! Är gravid i v.16 och börjar kolla efter mina första gravidbyxor 🙂 tycker nr.2 var superfina! Men hur är de i tyget? (Alltså i benen) är de stretchiga där eller stumma? Ska bli så spännande att följa dig då vi ligger ganska nära i tiden 🙂 kram!

  • victoriatornegren says:

   svar: Åh, grattis! Bara en månads skillnad ju. Hmm, alltså det är som ett par “vanliga” kostymbyxor i materialet. Ganska tunt men inte speciellt stretchiga alltså 🙂 Kika på deras hemsida så kanske du får bättre bild på materialet. Så svårt att förklara men jag tycker dom är supersköna!

 • Frida says:

  Jag är 26 år, ej gravid och ej tänkt bli det på länge haha. Läst din blogg tidigare enbart för mode. Men går ändå in två gånger om dagen för att se om du uppdaterat om din graviditet! Vi som följer dig vill gärna följa med på er resa så vi vill veta allt om graviditeten! Sluta ej uppdatera kring de

 • Sandra says:

  Vilka fina byxor du visar! Jag är själv gravid och tycker därför det är jättekul med preggo-inlägg 🙂 Vet du hur storlekarna är i byxorna? Det är ju alltid lite klurigt att köpa byxor på nätet.

  • victoriatornegren says:

   svar: Underbart! Jag har de svarta jeansen i Petite, då dem är lite kortare. Skulle säga att storlek 6 motsvarar en klassisk 25:a och är “normala” i storleken. Asos har både fri frakt och fria returer dock så då kan man beställa lite olika och testa. Så bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *