Maldives Snapshots

Various pictures from our trip

 

Hoppas ni haft en underbar helg! Äntligen annat än regn utomhus. Gick en timme i blåst och spöregn igår, fy sjutton. Försöker gå så länge jag “kan”, har tyvärr börjat få lite foglossning redan så börjat få ont vissa kvällar. Köpte ett bälte nu i alla fall så hoppas jag att det blir bättre annars får jag börja cykla! Motion känns väldigt viktigt för mig under graviditeten. Vi var som sagt på bio igår och såg Blade Runner, bra film men SÅ himla lång. Har svårt för att sitta still för länge så blev en liten utmaning, haha. Här kommer lite samlade bilder från resan! Dom börjar sina så snart slipper ni dom 😉 Kram!

Hope you had an amazing weekend! Finally something else than rain outside! I walked for an hour in the most stormy weather, hate it. I try to walk as long as I “can”. I already started to get pelvic pain but I bought a belt now so hopefully it will get better otherwise I change the walking to cycling. Exercising feels so important for me during the pregnancy. As I told you we watched Blade Runner yesterday, a good movie but way too long. I have a hard time to sit still that long, lol. Here comes some photos from the trip! I don’t have so many pictures left, so sad. Xx

12 Responses to “Maldives Snapshots”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *