MENU
19:00 | October 2, 2017

We’re Having A Baby

Pregnancy,Uncategorized

 

Det känns galet och lite (väldigt) overkligt att skriva detta inlägg, men jag och Erik ska bli föräldrar! Vi är så himla glada och ser verkligen framemot det här steget i livet tillsammans. Det har varit mycket känslor men i stunden är jag mest bara så lycklig och tacksam! Tacksam att allt gått bra hittills. Att världens bästa människa ska bli pappa till vårt barn. Att VI ska bli en familj. Herregud vad fantastiskt! Kommer såklart dela denna resa med er <3

It feels kind of crazy and a bit (very) unreal to write this post, but me and Erik are going to be parents! We’re so happy and looking forward this step in life so much. It’s been so much feeling but for now I’m just so happy and thankful. Thankful that everything have gone so well this far and that the best person in the world will be father to my child! That WE will be a family. Omg, so amazing! I’ll share this journey with you, hope you are excited.

51 Responses to “We’re Having A Baby”

 1. Isabella on

  Stort grattis! Så fina bilder! Vilken kamera använder du? Vi tänkte nämligen införskaffa oss en kamera men jag har verkligen noll koll på vad man ska ha!

  Reply
 2. Filippa Toremo on

  Wow! Stort grattis till er båda, är så glad för er skull <3
  Har följt din blogg sen 6 år tillbaka och det ska bli så kul att fortsätta följa din resa med en till familjemedlem!
  Du är så inspirerande❤️

  Reply
 3. Elin on

  Iiiih stooort grattis!! Jag & min kille väntar också bebis för första gången, vi är beräknande i slutet av januari <33 När ska ni ha??

  Reply
 4. Sandra on

  Stort grattis! Så fantastiskt! Kom in på din blogg av en slump efter att ha läst din syster Alexandras blogg. Jag känner precis igen dina känslor och tankar kring barn. Det var likadant för mig! Min sambo har velt ha barn i några är men kah har inte kunnat se mig själv som gravid och ha ett eget barn, har heller aldrig varit förtjust i andra barn. Men, när jag väl hade landat i tankarna så ville jag ha barn direkt, hehe. Efter 1,5 års kämpande är jag nu gravid!!! Är i vecka 15 nu. Nu ska jag börja följa din blogg :) ska bli jättekul att få följa din resa eftersom du kanske är runt samma vecka som jag.

  Reply
  • victoriatornegren on

   svar: Vad kul!! Så många som skriver samma nu, måste typ googla på om det finns något hormon i kroppen eller något, haha. Så häftigt ju! Underbart med v.15! Gratulerar :) KRAM!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)