We’re Having A Baby

 

Det känns galet och lite (väldigt) overkligt att skriva detta inlägg, men jag och Erik ska bli föräldrar! Vi är så himla glada och ser verkligen framemot det här steget i livet tillsammans. Det har varit mycket känslor men i stunden är jag mest bara så lycklig och tacksam! Tacksam att allt gått bra hittills. Att världens bästa människa ska bli pappa till vårt barn. Att VI ska bli en familj. Herregud vad fantastiskt! Kommer såklart dela denna resa med er <3

It feels kind of crazy and a bit (very) unreal to write this post, but me and Erik are going to be parents! We’re so happy and looking forward this step in life so much. It’s been so much feeling but for now I’m just so happy and thankful. Thankful that everything have gone so well this far and that the best person in the world will be father to my child! That WE will be a family. Omg, so amazing! I’ll share this journey with you, hope you are excited.

51 Responses to “We’re Having A Baby”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *