Second Stop In The Maldives: Huvafen Fushi

Pictures from our second stop in the Maldives “Huvafen Fushi”.

 

Vårt andra stopp blev alltså Huvafen Fushi! Skrev ju lite om det förut. Supersmidigt att ta sig från flygplatsen och maten var helt fantastisk, de hade även den bästa massagen jag fått i deras undervattens-spa. Nu har jag precis landat hemma i soffan efter elva helt underbara dagar på Maldiverna. Vi bytte hotell en tredje gång där vi spenderade våra två sista nätter! Mer om det stället sedan. Nu ska jag se ikapp lite som jag missat när jag varit borta (bästa med att komma hem, haha). Puss!

Our second stop in the Maldives was like I told you before Huvafen Fushi! Super easy to reach from the airport and the food was amazing. They also had the best massage I ever had in their underwater spa. Now we just got home after eleven amazing days on the Maldives. We changed hotel one last time for our two last nights. More about that place later! Now I’m gonna watch some tv-shows I haven’t been able to watch over there (best thing with coming home, lol). Xx 

4 Responses to “Second Stop In The Maldives: Huvafen Fushi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *