25% Off at Nelly.com

– This post contain adlinks – 

1. River Island – Here 2. Wrangler – Here 3. Shephard – Here

4. NLY Trend – Here 5. NLY Shoes – Here 6. NLY Trend – Here

7. NLY Trend – Here 8. NLY Trend – Here 9. NLY Trend – Here

 

Här kommer lite favoriter från Nelly! Hur grym är inte velocite-kopian från River Island? Och tofflorna är bara för svåra för mig att motstå. Blir helt klart en beställning! De kör just nu en höstkampanj fram till torsdag kl 10.00 där du får upp till 25% på en hel beställning med koden FALLDEAL. Perfekt nu när det är dags att inhandla lite vinterkläder. Kom till kampanjen HÄR!

– 

Here is some Nelly favorites! How nice isn’t this velocite copy from River Island? And the slippers are just too nice to resist. Have to make an order! They’re having an autumn campaign for the moment until Thursday at 10am where you get up to 25% on an order with the code FALLDEAL. Perfect when it’s time for some winter wardrobe shopping! Get to the campaign HERE!

 

2 Responses to “25% Off at Nelly.com”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *