Postcards From The Maldives

Arrived at Drift Thelu Veliga Retreat today

 

Alltså, vi åkte till Maldiverna igår och landade tidigt imorse. Hade faktiskt höga förväntningar då jag hört så pass bra om Maldiverna, samt att min syster kom hem därifrån för ett par dagar sedan och var sjukt nöjd. Jag känner att jag hade kunnat ha ännu högre förväntningar och ändå inte bli besviken, haha. SER NI hur jäkla magiskt detta är? Som ett vykort typ. Älskar! Puss

So we arrived at the Maldives this morning. I had set my expectations pretty high because of what other people have told me. And well.. I’m not disappointed. It’s like a postcard from heaven on earth over here. Love it! Xx

5 Responses to “Postcards From The Maldives”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *