Pick Of The Day: Red Fur Coat

Find it here

 

Hej på er! Fått en dille på färgglada kappor/”pälsar” i år. Såg denna på en tjej på Instagram och blev så himla glad när jag insåg att den kom från Mango och fanns kvar(!). Klickade hem den så förhoppningsvis har jag den när jag kommer hem. Vill bara mysa runt med massa sköna jackor denna höst och vinter. Jag som mest bär svart, vitt och denim kan tycka att en färgklick på en jacka bryter av fint. Puss!

Hi guys! I really love colorful coats and “furs” this year. I saw a girl on Instagram wearing this one and I became so happy when I realized it was from Mango and still in stock. I ordered it online so hopefully I’ll have it when I get home. I just want to stroll around with a lot of cozy jackets this autumn and winter. Me who always wear black, white and denim thinks a color touch on a jacket breaks off the outfit nicely. 

4 Responses to “Pick Of The Day: Red Fur Coat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *