New In: Dr Martens Platform

The “Jadon”-boot from Dr.Martens

 

Kängor är det självklara valet på mina fötter just nu, i höst och i vinter. Älskar att dressa ner en söt klänning men även rocka till en outfit lite extra med ett par kängor. Älskar denna platform modell från Dr.Martens! Den ser väldigt rejäl ut när den bara ligger men upplevs lite nättare på mina fötter tycker jag. Håller på att packa inför New York imorgon och dessa åker med. Förbered er på många looks i dessa, kommer ta upp 50% av tillåtna kilot i mitt bagage typ, haha. So I better use them a lot. Puss!

Boots is a have to for my feet right now, this autumn and this winter. Love to dress down a cute dress but also make my outfits a bit more edgy with a pair of boots. Love this platform shoe from Dr.Martens. It looks really big just lying there on the floor but I think they feel smaller on the foot. I’m packing for New York right now and these ones will follow. Be prepared on many looks with these ones, they will take 50% of the space and weight in my bagage. Lol! So I better use them a lot. Xx

5 Responses to “New In: Dr Martens Platform”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *