Denim X8.

In collaboration with Shopbop

1. Here 2. Here 3. Here 4. Here 5. Here 6. Here 7. Here 8. Here

 

Ny månad och nya val från Shopbop! Älskar verkligen att bläddra igenom deras jeanssortiment. Så tillfredställande, haha. Tycker ofta dom stylar så inspirerande! Blir ofta sugen på att kika vad det är för andra produkter dom bär. Hur som, nummer 6 av dessa äger jag och är dom bästa jeansen jag har just nu. Dom är så himla mjuka och sköna! Tycker dom svarta från Re/Done såg riktigt bra ut också. Nu ska vi ut och gå en sväng sedan ska jag börja laga lite mat. Recept is coming for you! Vi klev upp imorse för att se matchen och somnade om sedan, riktigt seg dag. Puss!

New month and ny choices from Shopbop! I really love to scroll through their denim collections. So satisfying, lol. I also think they style so inspiring too! I often get interested in other products than just the denim. How ever, I have number 6 and it’s my favorite pair of jeans. Their so soft and comfy! I think the black ones from Re/Done look cool as well. Now we’re out for a walk and then I will spend some time in the kitchen. Recipes is coming for ya! Xx

4 Responses to “Denim X8.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *