Pick Of The Day: Tommy Hilfiger Jacket

Find it here

 

Senaste inköpet från min sida. Jag och Erik delade på denna faktiskt! Jag vill ha den oversize och han i vanlig fit så vi kunde beställa samma storlek, haha. Jag kommer bära den tillsammans med girlfriend-jeans och en vit cropped top eller bandeau. Skön jacka på sommaren att bara slänga över shorts och t-shirt annars. Puss!

Last buy from my side. Me and Erik bought it together! I wanted it oversize and he wanted it in a regular fit so we could have the same size. I wanna wear it together with girlfriend denim and a white cropped to or bandeau. A soft jacket to wear on the summer over some shorts and t-shirts too. Xx

10 Responses to “Pick Of The Day: Tommy Hilfiger Jacket”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *