Fuerteventura

Some pictures from our villa in Fuerteventura

 

Igår kom jag och Erik hit till Spanien, vi är på Fuerteventura för första gången (tips mottages gärna). Vi har hyrt en villa och den är helt jävla magisk. Vill aldrig lämna den! Detta är från nedre plan. Fotade dessa imorse då det var mulet, men ännu finare när solen lyser. Snabbshoppade lite på Gina Tricot innan jag åkte och fick med mig två underdelar som visade sig vara helt perfekta. Bär dessa på bilden i trappen! Ni hittar dem här. Nu ska jag ut i solen en sväng innan jobb! Är här och fotar lite kampanjer. Puss

Yeterday me and Erik came here to Spain (Fuerteventura) for the first time. We have booked a villa which is amazing! Never wanna leave it. These pictures is from downstairs. Took some photos this morning when the sun was hiding, but it’s even more magical when the sun is shining. Now I’m gonna catch some sun before I have to work! I’m here shooting some campaigns. Xx 

10 Responses to “Fuerteventura”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *