MENU
19:27 | March 15, 2017

New In: Gucci Velvet Marmont

New In,Uncategorized

 

Hej fina! Kom på att jag helt glömt bort att visa min nya lilla bebis. Kärlek vid ögonkastet någon gång där i början av sommaren men drog mig för att köpa den då personalen i butiken inte rekommenderade materialet för klimatet i Sverige så jag avvaktade lite. Shame on her! Den blev slutsåld och letat som en tok i månader. Besökt många olika länder och frågat i alla butiker. Hade gett upp men frågade av ren vana när jag besökte Gucci i Perth. Dom hade fått in ett exemplar som en tjej väntat på men pga att dom bara får hålla väskan i 24 timmar fick jag köpa den istället. SÅ glad! Älskar den.

__________________________

Hi guys! Totally forgot to tell you about my new bag. Love with first sight a few months back but I didŋ’t buy it because the girl in the store told me she didn’t recommend the fabric for rainy Sweden. Shame on her! It got sold out and I been looking for it for months. I never thought I would find it but they had one left in Perth! So happy. Love it.

5 Responses to “New In: Gucci Velvet Marmont”

 1. Daniela on

  Hej! I know I am a bit late, but which size did you get? The small or the middle one? I am really interested in that… love the bag! And your blog of course :) Xx

  Reply
 2. Camilla Maria on

  Have you worn the bag on a rainy day yet? Do you know how it responds to rain?
  Im asking since I’m considering buying the bag myself, and I am from rainy Denmark. :-)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)