He & She

Wearing (adlinks):

Jeans – Levi’s (here)
Jacket – Acne (here)
Top – Brandy Melville


Hej på er! Sorry för utebliven bloggning igår. Vår kväll slutade inte som tänkt, haha. Jag och Erik lämnade Perth i förrgår för att påbörja vår roadtrip till söder. Jag gillar att planera lite så första stoppet hade vi bokat boende, men andra natten menar Erik på att det är skitbra att bara boka efter vägen. Vi slutar upp i en byhåla, med bara några km kvar på tanken och ingenstans att sova. Så vi fick hitta ett ställe nära macken (som var stängd) och sova i skuffen, lol. Allt ser verkligen annorlunda ut när det är mörkt, vi vaknade nämligen bland kossor typ, haha asså gud. Nu är vi i alla fall i Albany, på ett hotell och imorgon bär det vidare till Esperance. Puss!

_______________________________

Hi guys! Sorry for no blogging yesterday, our night didn’t end up like we planned. Me and Erik leaved Perth on Tuesday to start our roadtrip to the south. I like to plan a little so we booked a hotel for the first stop. The second night Erik thought it was a much better idea to book along the road. And there we were in the dark, in the middle of nowhere, with no gas and no place to sleep. So we just had to sleep in the trunk. How ever, now we’re in Albany (on our hotel) and tomorrow it’s time for Esperance. Xx

3 Responses to “He & She”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *