The Wish Look 10: Work Out Clothes


Products (adlinks):
Jacket – Here / Tights – Here / Sport Bra – Here / Sneakers – Here

 

Här kommer lite inspo när det kommer till träningskläder, tyckte det kändes passande. Jag bär i princip alltid svart, vitt och grått på gymet. Tightsen ovan är mina absoluta favoriter, jag har till och med köpt flera par för att jag inte vill att de ska försvinna, haha. Samma med toppen! Älskar den, har den i flera färger. Skorna är påväg och jackan är jag riktigt sugen på! Älskar att bära jacka med något svalare under, så kan man ta av sig den efter man blivit varm. Puss!

_______________________________

Here comes some work out-look inspiration. I always wear black, white or grey on the gym. The tights above is my favorites, I actually bought more of them just because I’m afraid they will disappear. Same with the top! I love it and I got it in different colors. The shoes is on their way and the jacket look so perfect! I love to wear a jacket and something more chilly under it, so I can take it of after getting warm. Xx

3 Responses to “The Wish Look 10: Work Out Clothes”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *