NELLY VIP SALE

rea code

 

Adlinks: 1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE / 7. HERE / 8. HERE /9. HERE /10. HERE


-Get to the campaign HERE


Hej fina! Ikväll öppnar Nellys julrea och jag har fixat en kod så ni kan kika in rean redan nu! Jag gillar att Nelly har lite olika kategorier där de delat upp rean. Annars brukar jag sortera lite själv och kryssa i de märken jag gillar, min storlek och färger. Blir så himla mycket att kika igenom annars. Detta är i alla fall mina favoriter. Nr 1 har jag själv och älskar dem, nr 10 såg så himla perfekt ut, fin till fest. Nr 5 dör jag för! Så himla fin. Hoppas ni också hittar något! Puss

___________________________

Hi guys! Today Nelly open their christmas sale and I got a code for you so you can check out the sale already. I like that Nelly gives the opportunity to sort of the sale in different categories. Otherwise I do it myself and choose the brands that I like, my size and my favorite colors. It’s too many pages to go through for me if not. Here is my favorites! I got nr 1 myself and I love them. Nr 10 look like the perfect party-blazer. Nr 5 is soooo nice, I die. I hope you find something. Xx

1 Response to “NELLY VIP SALE”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *