Jewelry Love

I Samarbete med Glitter

Get 30% off with the code victoria30 (get to the campaign here)

 

Glitter Products:

Simple Silver ChainHere
Star NecklaceHere
Simple Silver RingHere
Circle NecklaceHere

Other Products:

Glasses – Ebay
Fishnet Tights – Asos (here)
Knitted Sweater – H&M
Skirt – Zara

Hej fina! Jag har just nu ett samarbete tillsammans med Glitter. Fastnade helt för deras “äkta silver”-kollektion där jag hittade massvis. Priserna håller ändå en bra nivå och absolut värt att lägga lite extra för att få smycken som håller. Jag gillar ju simpla smycken, den lilla stjärnan jag bär är så himla fin. Perfekt att addera till min nyårslook. De har även en hel del andra smycken som passar inför nyår, massa glitter chokers mm. Hur fint? Ni måste beställa innan midnatt den 25:e bara för att hinna få innan nyår. Ni får 30% off på hela sortimentet med koden victoria30! Kom till kampanjen här. Puss!

________________________

Hi guys! I have a collaboration together with Glitter. I found so much from their “real silver”-collection. The prices are really good and I think it’s worth spending some extra just to get jewelry that you can use for a long time. I love simple accessories and the little star I have on this picture is so beautiful. Perfect to add to my new years eve-look. They also have a lot of other jewelry that’s perfect for New Years Eve, a lot of glitter chokers and so on. How nice? You need to order before midnight the 25th to get it in time though. You’ll get 30% off on the whole store with the code victoria30. Get to the campaign here! Xx

3 Responses to “Jewelry Love”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *