Wyndham Dubai

dubai2 dubai3 dubai1 dubai4

Some pictures from our stay at Wyndham Dubai Marina

 

Finally! Min dator har varit för full för att kunna lägga in några bilder så Dubai-bilderna får helt enkelt komma nu istället. Sitter på den stora datorn hemma nu! Vi hade i alla fall det sjukt bra i Dubai och jag har massor av bilder att visa er. Först ut är lite bilder från det hotellet vi bodde på i marinan. Det heter Wyndham. Jag letade efter ett hotell som hade vy över marinan och utsikt fick vi minst sagt. Så himla magiskt att vakna till detta varje morgon! Marinan är min absoluta favorit-del i Dubai när det kommer till boende. Ska ni till Dubai rekommenderar jag verkligen att bo här på Wyndham. Nu har jag superbråttom! Vi ska på julkonsert, puss puss.

______________________________

Finally! My computer has been full so I haven’t been able to empty my memory card. So here comes some Dubai pictures! We had the most amazing time in Dubai, staying at the Wyndham hotel in Dubai Marina. I searched for a hotel room which had a view over the marina and well, I’m pretty sure we couldn’t get a better view than this. So magical to wake up to that every morning! The Dubai Marina is my favorite are to stay in when I visit Dubai. I really recommend this hotel, they had it all. Now I’m in  a hurry, It’s time for some christmas concert. Xx

2 Responses to “Wyndham Dubai”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *