Fishnet Details

jeans2

Products (adlinks):

Jeans – Levi’s
Shoes – Asos (here)
Socks – Asos (here)

 

Älskar fishnet-detaljer! Att ha som strumpor i skorna, strumpbyxor som syns under håliga jeans eller en kant som sticker upp ovanför byxan tillsammans med en crop top. Köpte både strumpor och strumbyxor med dessa stora hål från Asos, den varianten gillar jag allra mest. Hur mysigt att vi fick lite snö den första advent också, det gör mig glad. Ikväll väntar julmys! Kram

____________________________

I love fishnet-details. To wear like socks in the shoes, leggings that you can see under your trashed jeans or as a detail in the lining to wear together with a crop top. I bought both leggings and socks with these big holes, it’s the model I like the most. Xx

13 Responses to “Fishnet Details”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *