Pick Of Today: White Shirts

whiteshirt

Adlinks: 1. Here / 2. Here / 3. Here / 4. Here

Jag köper i princip all min bas på Asos (Asos egna märke). Allt ser ut och sitter liksom som förväntat och priset är bra! En vitbas skjorta (.. eller tio, hehe) är ett måste i min garderob. Känns som att jag har så många måsten btw, haha. Asos har i alla fall alla möjliga olika modeller! Slim, oversized, med och utan detaljer. Nr 1 har jag och bär typ till allt. Såg nummer 3 nu och tyckte “deep cuff” detaljen var så himla clean och fin. Tips tips! Puss

___________________________

I buy almost all my basic pieces on Asos (asos own brand). Everything fits and look like expected and the price is good. A white basic shirt (..or ten, lol) is a have to in my wardrobe. Feels like I have so many have too’s btw. Anyway, Asos have a lot of different styles. Slimmed, oversized with or without details. I have number one and I wear it to everything. I saw number 3 now and I really liked the “deep cuff” detail. Xx

3 Responses to “Pick Of Today: White Shirts”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *