New In: The Perfect Slip In Loafer.

loafer10

Find them here

 

Som ni kanske såg på i mitt förra outfit-inlägg så bar jag dessa loafers. Helt klart mina nya favoriter i garderoben! Köpte ju mina “stängda” loafers från Gucci och smått ångrat att jag inte köpte den varianten som är öppen bak. Funderat lite fram och tillbaka hur jag ska göra, men så såg jag dessa. Så himla fina och gillar att dem inte har någon detalj som Gucci, då jag kan matcha med både silver och guld. Gillar inte att blanda nämligen, hehe. Finns med fluff också, älskar. Puss!

/ Like you could see in my last outfit post I had these loafers on. My new favorites for sure! I bought a pair of “closed” loafers from Gucci and I actually regret I didn’t bought the open ones. I’ve been thinking back and forth until I saw these ones. So nice and I actually like that they don’t have any detail like Gucci. Then I can match them with both black and white. I don’t like to mix, lol. They had it with fur in too, love it. Xx

3 Responses to “New In: The Perfect Slip In Loafer.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *