Pick Of Today: Lace Up Flatforms.

pot

Find them HERE

 

Ni kanske har koll på Stella McCartneys sko “Elyse” (denna). En riktig It-sko som folk började bära redan 2014 om jag minns rätt. Jag hittade dem inne på Harrods i vintras och från att tyckt att de va alldeles för galna till att faktiskt gilla dem. Denna budgetvariant är det en aning mindre platå på, vilket jag gillar. Jag är sugen på att beställa och bära till en slimmad kostym på modeveckan. Vad tycker ni. Too crazy to buy eller borde jag köpa? Xx

/ Remember Stella McCartneys shoe “Elyse”. An It-shoe for sure that people started to wear back in 2014 if a remember it right. I found them at Harrods this winter and went from thinking they’re too crazy to nice. This budget-model doesn’t have as much flatform as the original one, which I like. I’m thinking of order them and wear together with a slimmed suit on fashionweek. But I can’t really decide.. What do you think? Too crazy to buy or should I go for it? Xx 

– This post contains Adlinks.

5 Responses to “Pick Of Today: Lace Up Flatforms.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *