Denim Heaven.

denimheaven

Adlinks: 

Row 1: 1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE
Row 2: 1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE
Row 3: 1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE

Alltså, finns så mycket fina jeans från Asos nu. Asos utgör som ni vet en stor del av min jeans-garderob. Älskar att dem har olika längder. Gillar när de är lite kortare så väljer alltid alternativet mellan 28 och 30 på längd. Gick in nu och valde “jeans” som kategori och bara wow. Vill ha allt! River Island tycker jag också gör riktigt bra jeans till budgetpris. Lördagstips! Puss

/ Oh god, Asos have so much great jeans right now. I have a lot of jeans from Asos as you might know already. I love that they have them in different lengths. Love when the jeans are a bit short so I always choose the alternative between 28 and 30. I logged in at Asos and choosed “jeans” in the category and I’m just wow. I want them all! I think River Island have some great alternatives when it comes to budget jeans as well. Xx

7 Responses to “Denim Heaven.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *