Webshop Favorites #89

c1000x666

Adlinks: 1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE

Hej bästa! Åh vad jag älskar denna tiden på året när man inte behöver dölja allt under en tjock vinterjacka. Plockade även fram mina Converse och fick en liten nykärlek. Min mini-backpack obsession fortsätter och tycker denna design av Chiara Ferragni är så himla fin! Ska fundera lite extra på den. Tycker det är så himla smidigt med små ryggsäckar att bära kameran i bland annat. Så den jag har nu är typ min bästa vän för tillfället!

/ Hi you! I adore this time of the year, so much fun not to hide your clothes under a thick wintercoat. I found my Converse and got a new crush for them! My mini backpack obsession doesn’t leave me and I think this design of Chiara Ferragni is perfect! I want it. So smooth to wear my camera in. My mini backpack is my best friend for the moment!

4 Responses to “Webshop Favorites #89”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *