Miss Hippie.

Ni fick ju se lite bilder från detta förut! Jag var alltså tillsammans med L’Oréal Paris i Helsingfors och spelade bland annat in denna video för deras nya Mascara “Mega Volume Miss Hippie”. Jag använder bara mascaror från L’Oréal och gjort sedan flera år tillbaka, så kändes superkul att få testa denna och är lika glatt överraskad som vanligt. Så himla roligt att vara del av en produktion som detta med dessa grymma tjejer!

/ You got to see some pictures from this thing earlier! I was together with L’Oréal Paris in Helsinki and did a work for their new Mascara “Mega Volume Miss Hippie”. I only uses mascaras from L’Oréal so it felt really fun to try out their new one, and I’m pleased as always. So much fun to be a part of a production like this with these awesome girls!

3 Responses to “Miss Hippie.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *