Insta Lately #LA

LAinsta

@victoriatornegren

 

Här får ni lite bilder från min Instagram i L.A. Hade så mycket bilder därifrån och så lite tid så allt fick bli lite förskjutet, haha. Får låtsas som att jag är i London nästa vecka istället! Idag är vi sista dagen här och ska faktiskt bli skönt att komma hem. Jobbat fulla dagar här borta, trots feber och allt vad jag nu haft. Så är lite slut i kroppen! Är dock bokad hela veckan men skönt med sin egen säng i alla fall. Hörs mer senare! Kram

/ Here you have some pictures from my Instagram in L.A! Had so much pictures from there so everything got a bit offset. Can pretend that I’m in London next week instead 😉 Today is our last day here it will be so nice to sleep in my own bed. Talk to you more later! :*

5 Responses to “Insta Lately #LA”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *