Pick Of Today: Hilfiger Denim Sweatshirt.

tomm

Find it here

Dress down: Black Kick Flare Trousers & Loafers.
Dress Up: Skater Skirt & Heeled Boots.


Är inne i en riktig sweater-period just nu. Hilfiger Denim har kommit ut med en ny kollektion, med fokus på just denna logga. Älskar! Vill bära denna tillsammans med en svart vippig kjol i sommar. Min Jet Lag är brutal, klev upp nio imorse men ligger fortfarande och stirrar i taket. Så frustrerande, gillar inte att vara oproduktiv (ok, älskar det men inte när man vet att man har massor att göra)! Äter lite godis så förhoppningsvis väntar en liten socker-kick så jag kan ta tag i dagen. Haha! Puss.

/ I love sweatshirts right now. Hilfiger Denim just released their new collection with focus on the 90’s with this retro logotype on all the pieces. Love it! I want to wear it together with a skater skirt this summer. My Jet Lag is brutal, I went up nine o clock this morning but I’m still in bed staring at the roof. So frustrating! I’m eating some candy so hopefully I get some kind of sugar rush so I can start the day. Haha! Kisses.

5 Responses to “Pick Of Today: Hilfiger Denim Sweatshirt.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *