Desert Style.

luvis1 luvis2 luvis10 luvis5

 

My Look:

Top – BikBok
Shoes – Topshop
Jeans – Levi’s


Hej bästa! Förlåt för sämsta uppdateringen ever denna helg. Som ni förstår har det varit fullt upp + utan internet, haha. Nu sitter vi i taxin påväg från Palm Desert till flygplatsen. Dags att åka hem helt enkelt. Vi har haft en världsbäst helg tillsammans med BikBok men man är ju lite slut på så ska bli skönt att komma hem! Blir några dagar hemma innan jag och Alexandra åker på lite semester. Mer om det sen! Nu ska jag blunda lite, hörs mer sen. Puss!

/ Hi guys! Sorry for the badest update ever this weekend. Like you may understand we’ve been superbusy and had no wi-fi, lol. Bad combo! Now we’re sitting in the cab on our way to L.A and the airport. We had an amazing weekend here at Coachella with BikBok but it will be nice to get home and sleep, lol. A few days home before me and Alex will go on a vacay. More about that later! :*

18 Responses to “Desert Style.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *