Pick Of Today: Flat Slingbacks.

hmflats

Find them here

 

Alltså bekväma skor är helt klart det enda som gäller för mig just nu. Enda jag spanar på och enda jag vill ha! Tycker verkligen H&M levererar. Köpte ju ett par som jag visade häromdagen men som tyvärr är slutsålda. Men så såg jag att dessa också fanns och är enligt mig minst lika fina! Vill bära till kostymbyxor och stora skjortor i sommar. Puss!

/ Comfy shoes is for sure the only right thing for me. The only thing I look for and only thing I want. I really thing H&M have some great pairs for the moment. I bought a pair which I blogged about a few days ago, but they’re sold out. Then I saw this pair and they are so nice as well! I want to wear my flat sandals to costume trousers and big shirts this summer. Xx

6 Responses to “Pick Of Today: Flat Slingbacks.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *